5 סוגי הבשר שהכי כדי להכין על הגרילים של – WEBER

אם הגעתם לכאן, כנראה שבחרתם נכון וקניתם לאחרונה גריל חדש של WEBER. עם הגרילים של WEBER יש אינסוף אפשרויות להכנת בשרים. כדי למקד אתכם ולהקל בבחירת הבשרים לעל האש הקרוב שתערכו, המומחים הארגנטינאים שלנו ערכו עבורכם רשימה של 5 סוגי בשר שכדאי שתכינו על הגריל של WEBER. כך שכל מה שתצטרכו לעשות כרגע זה להעתיק את הרשימה הזו אל רשימת הקצביה שלכם ולמסור אותה לקצב, הוא כבר יידע מה לעשות.

 

אז בואו נתחיל, להלן רשימת סוגי הבשר שאתם צריכים להכין על הגריל שלכם:

סינטה

הסינטה נמצא בין הצלעות האחוריות למותן של הפרה. מדובר בנתח עסיסי ביותר שכולל בדרך כלל חתיכת שומן דכה לכל אורכו (כזו שגורמת לכם כרגע להזיל ריר). מדובר בנתח זול יחסית, כך שאם אתם מחפשים איכות טובה שלא עולה ביוקר, זהו סוג הבשר שעשוי להתאים לכם ביותר. המומחים שלנו ממליצים להוסיף לצדו שיפוד עם פטריות, עגבניות, בצל וכל הירקות שאתם הכי אוהבים.

פילה

הפילה נחשב לבשר יקר יחסית, אם אתם יכולים להרשות לעצמכם לקנות כמה נתחים של פילה, כדאי שתמשיכו לקרוא.
לפילה אין ממש טעם משל עצמו וזהו יתרון משמעותי עבור המשתמשים בגרילים של WEBER. הגריל מוסיף לבשר טעם מיוחד, כזה שגורם לאנשים לחשוב ששף הכין את המנה. בנוסף לטעם המיוחד, המומחים שלנו מציעים להוסיף טעמים נוספים באמצעות תבלינים כדי להעניק לבשר את הטעם הטוב ביותר. אם אתם רוצים לקרוא פרטים נוספים על הגריל של WEBER ועל היתרונות שלו, אתם פשוט יכולים להיכנס אל האתר של – WEBER.

אנטריקוט

הגרילים של WEBER ראו לא מעט נתחים של אנטריקוט. אם תשאלו אותנו, אנחנו סבורים שיש לכך שתי סיבות. להלן הסיבות הללו:

  • האנטריקוט עתיר בשומן. עובדה זו הופכת אותו להיות מתאים ביותר לצלייה בגריל.
  • לאנטריקוט יש טעם עשיר ודומיננטי, טעם שגורם לרבים לרצות להוסיף אותו לרשימת הבשרים הקבועה שלהם.

אונטריב או צוואר עגל

סביר להניח שאתם קוראים על הנתחים הללו ותוהים מדוע הם נבחרו. מצד אחד הם נראים יחסית קשים ללעיסה. אבל לאחר שמכינים אותם בגריל של WEBER הם מתמלאים בטעמים וברקמת שומן נהדרת שחבל לפספס.
הם מתאימים לשימוש בשיפודים בעיקר, אך אפשר גם לטחון אותם יחד עם צלעות ולקבל בשר טחון שיכול להתאים להמבורגר בגריל.

לב בקר

לב בקר הוא נתח מרובה בטעמים שמתאים למי מכם שיש להם רצון בלתי נשלט לבשר. את לב הבקר אפשר להכין על הגריל של WEBER עם שיפוד או כשהוא פרוס לסטייקים.
הגריל כבר ייתן את הטעם המיוחד שלו, כך שאתם רק צריכים לתבל במעט מלח ופלפל וליהנות מכל ביס.

אולי תאהבו גם את

גחלים למנגל
כמה עולים פחמים

כל קרינבור מתחיל יגיד לכם שבשר שנצלה על גריל פחמים עולה על בשר שנצלה על גריל גז, פרט פחות ידוע הוא שיש חשיבות גם לסוג

קראו עוד »